Babyshower

Het organiseren van een Babyshower is een hele klus, wij helpen je er graag mee!

Vanuit Amerika is een baby shower een steeds vaker gezien feest in Nederland. De aanstaande moeder wordt verrast door haar vrienden en beleeft een leuke dag in thema van het kindje dat gaat komen. Hoeve Landzicht biedt de ideale locatie voor een babyshower en kan een compleet verzorgde dag voor jullie organiseren. Ook andere kinderfeesten zoals kraamfeest, kinderfeestjes, comunnie etc. kan bij ons worden gevierd.

Locatie:

Babyshowers verzorgen wij meestal in ‘t Achter, dit is een sfeervolle zaal vlak bij de speelhoek zodat eventuele kinderen die meekomen fijn kunnen spelen. ‘t Achter is geschikt voor maximaal 50 gasten maar geeft aan kleinere groepen voldoende ruimte voor cadeau’s en spelletjes. Zijn er geen kinderen aanwezig? Dan hebben we ook andere mogelijkheden op onze locatie die wat verder van de speelhoek zijn.

Catering:

Wij gaan graag in gesprek om het juiste arrangement voor jullie groep samen te stellen. Een lunch, high tea, BBQ, diner of een borrel met hapjes behoren tot de mogelijkheden. Het is ook toegestaan om een eigen taart/cupcakes mee te nemen.

 

Decoratie:

Hoeve Landzicht werkt samen met www.justiris.nl voor het decoreren van bruiloften, feesten en babyshowers. Jullie mogen ook zelf komen decoreren of ons decoratie pakket aanvullen.

Spelletjes:

Het is aan jullie zelf de keuze of je spelletjes willen spelen, deze kunnen jullie zelf verzorgen of door ons. Bijvoorbeeld een ‘help ik word moeder’ quiz met stemkastjes en quizmaster behoort tot de mogelijkheden. Hoeve Landzicht beschikt over een ruime speelhoek waar kindjes kunnen spelen en buiten is er een trampoline en kleine speeltuin. We adviseren u graag!

Babyshower TOP-arrangement:

  • Gebruik maken van privézaal ‘t Achter
  • 2 trossen van 5 ballonnen in gewenste kleur
  • Decoratie box incl. gevulde snoeppotten
  • 3 uur dranken arrangement
  • Voor iedere gast een baby-koekje (jongen, meisje of mix)
  • Een cupcake voor iedere gast (jongen, meisje of mix)
  • Voor iedere gast een hartig hapje

€ 125,- + € 20,- per persoon