Pannenkoekenrestaurant nabij Breukelen

Hoeve landzicht heeft een sfeervol restaurant genaamt ‘Pancakes & Steaks’. Het restaurant is ca. 10 minuten rijden vanaf Breukelen en ca. 4 minuten rijden vanaf de A2. Meer informatie vind u op www.hoevelandzich.nl  

Openingstijden:

Woensdag 16:00 – 20:00
Vrijdag 16:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 20:00

Oukoop 22
3626 AW Nieuwer Ter Aa
0294234070

Lees hier de ervaring van een van onze gasten:

Na een heerlijk dagje uit met de kinderen waren we op zoek naar een restaurant.

We hadden een fantastische dag gehad, en als afsluiting wilden we graag wat eten, beetje makkelijk en snel, want de kids waren wel moe. Liefst met een lekker terras omdat het weer nog zo mooi was, zodat we de laatste zonnestralen nog mee konden pakken.

De kinderen wilden pannenkoeken, met stroop en appel en spek, de rest van de familie pannenkoeken met wat meer leuke ingrediënten, een speciale pannenkoek. Of misschien een lekker stukje vlees met patat. Voorbij Breukelen zagen we borden naar Hoeve Landzicht staan, en volgens Google was het ook nog landelijk gelegen.

Dus de weg af, en we kwamen gelijk in een landelijk gebied terecht. Bij het restaurant aangekomen, werden we helemaal vrolijk, een mooi terras, en uitzicht op weilanden en koeien. Pancakes en Steaks, dus het was precies wat we zochten. Bovendien was er een fantastische saladebar waar we konden beginnen met een soepje. Er was keuze genoeg, zodat ieder zijn eigen favoriete pannenkoek kon kiezen.’

Bij de steak konden we een heerlijke salade zelf samenstellen, zoals wij de salade lekker vonden. De pannenkoeken gingen helemaal op, zodat de kinderen snel de speelhoek in konden. En wij hebben heerlijk gesmuld van steak en de zelf samengestelde salade.

De kinderen waren moe maar hebben zich toch prima vermaakt in de speelhoek.Een ongedwongen sfeertje, de bediening deed alles om het ons naar de zin te maken.Wat een mooie afsluiting van ons dagje uit. En de kinderen…… die sliepen al voordat we weer op de snelweg waren. Dus de volgende keer dat wij in de buurt van Breukelen zijn gaan wij zeker weer naar Hoeve Landzicht!