Pannenkoekenrestaurant Vinkeveen

Pannenkoeken eten? Kom naar Hoeve Landzicht en vind naast de lekkerste pannenkoeken ook diverse steak gerechten. Er is een grote speelhoek aanwezig en voldoende gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie, menu en prijzen op www.hoevelandzicht.nl 

Openingstijden:

Woensdag 16:00 – 20:00
Vrijdag 16:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 20:00

Oukoop 22
3626 AW Nieuwer Ter Aa
0294234070

Lees hier de ervaring van een van onze gasten:

Wat een geweldige dag hadden we met het gezin gehad. Onze 3 kids zaten moe maar voldaan op de achterbank maar we hadden wel een probleem: ze hadden honger. Mac Donalds werd er geroepen van de achterbank, maar we wilden wel eens wat anders dus ik stelde pannenkoeken voor en dat sloeg in als een bom. Snel op Google gezocht naar een pannenkoekenrestaurant in de buurt van Breukelen en Restaurant Hoeve Landzicht kwam naar voren. Zowel pancakes als steaks staan daar op de kaart, mooier kon gewoon niet.

De weg ernaar toe was al net zo bijzonder als de hele entourage van dit restaurant. Gelegen aan de rand van het dorpje Nieuwer Ter Aa in een landelijke omgeving, ligt deze zeer kindvriendelijke locatie waar men bij een mooie zomerdag ook lekker op één van de terrassen plaats kan nemen.

Ook binnen leent de locatie zich perfect voor een lekker diner voor families met dan wel zonder kinderen. Er is aan iedereen gedacht.

Voor de kinderen was de keuze snel gemaakt: de kadootjes pannenkoek. Een pannenkoek met als klap op de vuurpijl nog een kadootje toe, hoe speciaal kan je het voor kinderen maken? Wij gingen voor de steak met daarbij de heerlijke saladebar waar je zelf je salade kan samenstellen. We namen de dagsoep vooraf wat ook bij de saladebar hoort. Wat een rijk gevuld menu.

Bij binnenkomst zagen de kinderen overigens meteen de speelhoek en de bediening gaf ons een tafeltje dicht bij deze hoek zodat we ook een oogje in het zeil konden houden.  Zij konden nog even ravotten en wij hadden even een momentje voor onszelf.

Moe van de dag en nippend aan ons drankje in deze geweldige entourage droomde ik weg over alle mogelijkheden die dit restaurant in deze landelijke omgeving kan bieden.

Dit restaurant is zeker een aanrader: mooie landelijke omgeving, heerlijk eten, zeer kindvriendelijk en een super gastvrije ontvangst zorgen voor een onvergetelijk moment. Ik zeg doen!