Restaurant Breukelen

Welkom bij Hoeve Landzicht, een landelijke horecalocatie op nog geen 10 minuten vanaf Breukelen. Groot terras, ruim parkeren, en een heerlijk menu.

Het restaurant is kindvriendelijk met een grote speelhoek en bied ook ruimtes voor feesten en partijen.

Klik hier voor het menu

Restaurant Breukelen recensies:

Jolanda Grandia – cijfer 9
Visit on 13 January – 13:30
Show messages (1)
Leuke ervaring!
Geweldige omgeving en entourage! Pannenkoeken waren heel smakelijk met rozijnen en banaan meegebakken wat je niet vaak ziet. Leuk gesprek gehad met aardige jongeman over de locatie. We komen hier zeker terug! !

Fleur le Noble – cijfer 9
Visit on 7 January – 17:45
Show messages (1)
Pannenkoeken gourmet wat een succes!
Heel gezellig met een grote groep (16 pers) bij jullie gegeten. Pannenkoeken gourmet was een succes! Hele fijne bediening en nergens werd moeilijk over gedaan. Bedankt voor de fijne avond!

Lang – cijfer 9
Visit on 6 January – 16:30
Show messages (1)
Heerlijk !
Erg leuk ingericht restaurant. Wij hebben onbeperkt pannenkoeken gegeten via Vakantie veilingen en die smaakte fantastisch (hulde voor de kok) !

Andre Clement – cijfer 8
Visit on 7 January – 17:00
Show messages (1)
Geweldig lekker en leuk om te doen.
Een mooie boerderij met heel vriendelijk personeel. Zeker de manier van pannenkoeken bereiden nodigd uit om nog een keer te komen en te genieten van prima zelf te bakken pannekoekjes. Ook het beleg voor deze was voldoende aanwezig.

Esther Van der Zwaan – cijfer 9
Visit on 13 January – 18:00
Show messages (1)
Top plek om te eten met de kinderen met een super goede en vriendelijke bediening!
Dit was de derde keer in Hoeve Landzicht. Zelf pannenkoeken bakken aan tafel met de kinderen. Die vinden dat echt geweldig! Je kunt alles bij bestellen. Regelmatig wordt gevraagd of alles naar wens is. Leuke binnen speeltuin voor de kinderen. Kortom gezellig eten met de kinderen. Super bediening. Niks te klagen.