Landelijk vergaderen

Om energie en vernieuwende ideeën te krijgen neemt u een pauze van uw kantoor of werkplaats en zoekt u de frisse natuur op. Bij ons geen koeienvlaai maar een goed verzorgde locatie midden tussen de weilanden. Het informele ‘no nonsense’ karakter is echter behouden gebleven en afspraak is afspraak.

Voor elke vorm van weg zijn van kantoor of bedrijf kunt u bij Hoeve Landzicht terecht. Bij de bespreking vooraf denken we graag met u mee en maken we gezamelijk een programma. Ons personeel staat klaar om met toewijding en een glimlach uw bezoek aan Hoeve Landzicht soepel te laten verlopen. Hoeve Landzicht staat bekent om haar flexibiliteit, we doen er alles aan om eventuele veranderingen vlot en geruisloos door te voeren.

Wij rekenen € 12,50 per persoon per dagdeel, dit is inclusief: locatiehuur, koffie/thee/water, gebruik van beamer of tv-scherm, flip over, achtergrond muziek en microfoon. Het vergaderarrangement is uit te breiden met activiteiten, lunch, borrel of diner.

Activiteiten folder

Borrel en receptie folder

Diner, BBQ en buffet folder

.

Heeft u een programma in gedachten?
Wij denken graag met u mee en kunnen u binnen 24 uur een passende offerte per e-mail sturen.

Boerderij 
De boerderij is onze grootste ruimte voor maximaal 250 gasten, op de 1e etage vind u de Hooizolder (50 personen), ‘ T spant (20 personen) en Serre (20 personen). De Boerderij beschikt over een klein terras aan de voorkant en 2 grote terrassen aan de achterkant.

Hooiberg
De Hooiberg is een op zichzelf staande locatie met groot terras. Binnen is er ruimte voor maximaal 120 gasten. De Hooiberg biedt een mooie combinatie tussen buiten en binnen.

Weiland 
Een Wei-sessie is ook mogelijk op ons weiland! Er lopen geen dieren dus koeienvlaaien ontwijken hoeft niet.