Een nieuwe grill beleving in het Groene Hart
All you can grill staat voor een live grill beleving met een divers aanbod van ‘alles wat je kan grillen’. Onze Smoker en houtskool grill geven een authentieke BBQ-smaak aan vlees, vis, groenten en fruit. Ervaar het zelf! Bekijk het vlees van dichtbij, voel de hitte van de grill af komen en proef de verschillende smaken van onze gerechten.

Reserveren is gewenst
Dit kan door uw gegevens in te vullen in het groene reserveringsscherm rechts onder op de website in te vullen.

Nieuw: High Beer/High Wine 

Laat u verrassen door 3 speciaalbiertjes of glazen wijn en een uitgebreide borrelplank met hapjes (vlees, vis en vegetarisch). Te reserveren op woensdag, donderdag en vrijdag om 17:00 of 17:30 of zaterdag en zondag om 16:00, 16:30, 17:00 of 17:30. Vanaf 2 personen. € 21,50 per persoon

Uw high beer uitbreiden? Daag elkaar uit op de midgetgolfbaan (€ 3,50 p.p.) of step een mooie route door het Groene Hart (€ 5,50)

Bewust genieten van vlees, vis, groenten en fruit

Wij houden van een goed gegrild stuk vlees of vis én willen bewust omgaan met onze producten. Zo vindt u regelmatig ‘vergeten vlees’ en ‘vergeten groenten’ op onze grill en krijgen groenten en fruit bij ons de positieve rol die het verdient.  We verleiden u graag om onze groente- en fruitgerechten van de grill te proberen.

Binnen en buiten genieten van de natuur

Midden in de natuur, in het Groene Hart, vindt u ons restaurant. Op weg naar ons toe kunt u al genieten van de grazende koeien en het weidse landschap. Parkeer gratis op ons ruime parkeerterrein en stap binnen in een avond vol beleving. Vele planten sieren ons restaurant en in de binnentuin met terras heeft u zomers de mogelijkheid om heerlijk te dineren in de buitenlucht. Zowel binnen als buiten zit u midden in het groen en kunt u genieten van al het lekkers en moois wat onze locatie u te bieden heeft.

Kinderen welkom

U kunt met een gerust hart met de (klein)kinderen bij ons eten, want wij zijn leuk! Een ruime speelhoek binnen en een trampoline/springkussen buiten maakt de kinderbeleving compleet. Gezinnen geven we de mogelijkheid om dichtbij de speelhoek te zitten. Wilt u rustig eten zonder kinderen? In de binnentuin waant u zich in rust en natuur. Kom het ervaren en ontdek dat ons kwaliteitsrestaurant en kinderen best een hele goed combinatie is.

Ons restaurant concept:

Wij willen graag het gezellig samen dineren stimuleren, u heeft daarom geen tijdlimiet aan uw bezoek. Na ontvangst en het uitserveren van de eerste drankjes serveren wij een proefplank met een assortiment van gerechten van de grill. Vervolgens kunt u zelf langs het saladebuffet en grillplaats lopen wanneer u nog trek heeft. Met meer dan 20 gerechten is er volop keuze. Stokbrood en frites worden aan tafel geserveerd.

Wij willen graag met u duurzaam ondernemen en verspilling tegen gaan. Pak slechts wat u nuttigen kan, om u hiermee te helpen kunt u per keer 1 stuks vlees/vis en onbeperkt groenten/fruit bij de grillplaats meenemen.

Allergieën en diëten

Voor gasten die vegetarisch of veganistisch eten bieden wij een breed aanbod aan groenten en fruit vanaf de grill, zeker de moeite waard! Door de verschillende grilltechnieken kunnen we gemakkelijk rekening houden met allergieën, van te voren melden is gewenst zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Openingstijden & Prijzen

Restaurant woensdag tot en met zondag van 17:00 – 22:00*
*keuken geopend van 17:30 – 21:00

Prijzen zijn exclusief drankjes

Prijzen op vrijdag, zaterdag en zondag
Volwassenen € 29,50
Kinderen van 5 tot en met 11 jaar € 14,75
Kinderen van 0 tot en met 4 jaar € 5,00

Prijzen op woensdag en donderdag
Volwassenen € 27,50
Kinderen van 5 tot en met 11 jaar € 13,75
Kinderen van 0 tot en met 4 jaar € 5,00

Speciale gelegenheid of jarig?

Wanneer u ten minste 7 dagen van te voren een reservering maakt voor 10 of meer personen verzorgen wij een stoere Tomahawk Steak van ruim 1.5 kilo die wij aan tafel serveren. Dat is pas feest!