Een nieuwe grill beleving in het Groene Hart
All you can grill staat voor een live grill beleving met een divers aanbod van ‘alles wat je kan grillen’. Onze Smoker en houtskool grill geven een authentieke BBQ-smaak aan vlees, vis, groenten en fruit. Ervaar het zelf!

Reserveren is gewenst
Dit kan door uw gegevens in te vullen in het groene reserveringsscherm rechts onder op de website in te vullen.

All you can Grill € 29,50 p.p.

Wij willen graag het gezellig samen dineren stimuleren, u heeft daarom geen tijdlimiet aan uw bezoek. Na ontvangst en het uitserveren van de eerste drankjes serveren wij een glaasje soep met stokbrood en kruidenboter als voorgerecht, daarna proefplank met een assortiment van gerechten van de grill en frites. Vervolgens kunt u zelf langs het saladebuffet lopen en onbeperkt vlees, vis, groenten en fruit van de grill bijbestellen, dat wij aan tafel uitserveren. Met meer dan 20 gerechten is er volop keuze!. We sluiten uw diner af met een heerlijk dessert van de chef!

Volwassenen € 29,50
Kinderen van 5 tot en met 11 jaar € 14,75
Kinderen van 0 tot en met 4 jaar € 5,00

Proefplank € 21,50 p.p.

Voor de kleine eters serveren wij een proefplank van de chef met in totaal 150gram vlees, 50gram vis, groenten en fruit van de grill. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze saladebar.

Uitbreidingen:
Glaasje soep + stokbrood en kruidenboter vooraf € 3,00
Dessert van de chef € 3,50

Allergieën en diëten

Voor gasten die vegetarisch eten bieden wij een breed aanbod aan groenten en fruit vanaf de grill, zeker de moeite waard! Door de verschillende grilltechnieken kunnen we gemakkelijk rekening houden met allergieën, van te voren melden is gewenst zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Restaurant woensdag tot en met zondag van 17:00 – 22:00*
*keuken geopend van 17:30 – 21:00

Prijzen zijn exclusief drankjes

Bewust genieten van vlees, vis, groenten en fruit

Wij houden van een goed gegrild stuk vlees of vis én willen bewust omgaan met onze producten. Zo vindt u regelmatig ‘vergeten vlees’ en ‘vergeten groenten’ op onze grill en krijgen groenten en fruit bij ons de positieve rol die het verdient.

Binnen en buiten genieten van de natuur

Midden in de natuur, in het Groene Hart, vindt u ons restaurant. Op weg naar ons toe kunt u al genieten van de grazende koeien en het weidse landschap. Parkeer gratis op ons ruime parkeerterrein en stap binnen in ons gezellige restaurant. Vele planten sieren ons restaurant en in de binnentuin met terras heeft u zomers de mogelijkheid om heerlijk te dineren in de buitenlucht. Zowel binnen als buiten zit u midden in het groen en kunt u genieten van al het lekkers en moois wat onze locatie u te bieden heeft.

Kinderen welkom

U kunt met een gerust hart met de (klein)kinderen bij ons eten, want wij zijn leuk! Een ruime speelhoek binnen en een trampoline/springkussen buiten maakt de kinderbeleving compleet. Gezinnen geven we de mogelijkheid om dichtbij de speelhoek te zitten. Wilt u rustig eten zonder kinderen? In de binnentuin waant u zich in rust en natuur. Kom het ervaren en ontdek dat ons kwaliteitsrestaurant en kinderen best een hele goed combinatie is.

Speciale gelegenheid of jarig?

Wanneer u ten minste 7 dagen van te voren een reservering maakt voor 10 of meer personen verzorgen wij een stoere Tomahawk Steak van ruim 1.5 kilo die wij aan tafel serveren. Dat is pas feest!