Andere feestjes

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een feestelijke gelegenheid? Naast bruiloften, familiedagen en ons restaurant verzorgen wij vele andere feestelijkheden. Van Babyshower tot feestavond, wij hebben voor elke gelegenheid een passend arrangement. U kunt hieronder de verschillende mogelijkheden vinden, zit uw gelegenheid er niet bij? Stuur ons een bericht en dan maken wij een arrangement op maat.

Wilt u de locatie komen bezichtigen?
Dit kan alleen op afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@hoevelandzicht.nl

Klik op onderstaande links voor onze folders met losse prijzen

Lunch of High tea

Geniet in een van onze sfeervolle ruimtes van een lunch of High Tea, ook buiten hebben wij diverse mogelijkheden.

Onze standaard lunch is € 12,50 en kan naar wens worden uitgebreid:
– Kopje soep
– Diverse soorten brood
– Diverse soorten vleeswaren, zoetwaren en kaas
– Kroket met mosterd
– Koffie/thee/melk/jus d’ Orange

Onze standaard High Tea is € 16,50 en kan naar wens worden uitgebreid:
– Onbeperkt theewater en meer dan 12 smaken thee
– Etagieres met diverse zoete en hartige hapjes o.a.
– 2 soorten sandwiches
– bitterballen, soepje, scone, muffin bonbons en petit four

www.dekievitbruiloften.nl

Baby shower & kraamfeest

Het krijgen van een kindje is een feest! Wij ontzorgen u graag bij de organisatie van een babyshower of kraamfeest. Hoeve Landzicht is een kindvriendelijke locatie waar zowel volwassenen als kinderen zich vermaken. Naast een eigen ruimte waar u met uw gezelschap kunt zitten zijn er diverse dingen te doen voor de kinderen zoals een speelhoek met glijbaan, een trampoline en springkussen. U kunt het arrangement en tijden aanpassen naar uw wensen, decoreren van de ruimte is tevens mogelijk. Hier onder kunt u een voorbeeld offerte inzien, we maken er graag een voor u op maat.

Borrel met diner

Een populair arrangement voor een jubileum, verjaardag of andere gelegenheid. Uw gasten worden feestelijk ontvangen met desgewenst een gebakje waarna er gezellig geborreld kan worden. Na de borrel serveren we een diner, dit kan een uitgeserveerd 3- of 4-gangen menu zijn of een buffet/BBQ. U kunt de avond afsluiten met een dessert. We hebben diverse sfeervolle ruimtes binnen en buiten vanaf 20 gasten. Het aanpassen of uitbreiden van dit arrangement naar uw wensen is mogelijk, we gaan graag met uw in gesprek.

BBQ

Hoeve Landzicht is een top BBQ locatie met meerdere terrassen en zelfs een indoor-BBQ oplossing, erg gezellig en het geeft een informele sfeer. Wanneer u met een gezelschap van 20 gasten of meer boekt kunt u gebruik maken van een sfeervolle privéruimte. U kunt uw eigen BBQ-menu samenstellen, hier kunnen we u bij adviseren. Tevens kunnen we rekening houden met allergieën en diëten mits deze vooraf zijn aangegeven.  Het is ook mogelijk om met uw gezelschap in een privé ruimte te zitten en vanuit het All-you-can-Grill restaurant geserveerd te krijgen.

Verenigingen en clubs

Hoeve Landzicht biedt diverse mogelijkheden voor verenigingen en clubs. Teambuilding, vergaderen met activiteit, nieuwjaarsborrels en meer. Zoekt u voor uw vereniging of club een leuke locatie? Stuur ons een e-mail met uw wensen.

Feestavond

Uw gasten komen binnen en worden verwelkomd met een drankje, de muziek begint te spelen; het begin van een heerlijke avond!

Of u nu een swingend dansfeest of een sfeervolle borrelavond wilt, wij zorgen voor de juiste omgeving en zetten het welzijn van uw gasten voorop. Op het terras kunnen zij rustig praten bij de warmte van de terrasheaters en binnen is er ruimte voor een dansvloer. Wij bieden een basis arrangement van 4 uur dat naar eigen wens in te vullen en uit te breiden is. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee!

Feestavonden zijn mogelijk vanaf 20 gasten tot en met 300 gasten, onze locatie mag geopend zijn tot 03:00/04:00.