Open dagen, kijkavonden en proefavonden

In 2023 hebben we weer een aantal open dagen en kijkavonden in combinatie met proefavonden. Hier kunnen jullie naartoe komen om de locatie nog eens te bekijken, deze te laten zien aan familie/ceremoniemeesters en/of leveranciers en om decoraties te bekijken.

Let op: het is niet mogelijk om een losse afspraak te maken om te locatie aan iemand te laten zien of om gerechten te proeven.

Kijkavond:
+Kijkavonden zijn rustiger, er is meer ruimte om iets op te meten, een openingsdans te proberen en bijvoorbeeld de trap van de wagenschuur te testen op je trouwschoenen. Ook het testen van de muziek installatie en/of tv scherm kan tijdens deze avond.
+De kijkavonden zijn in de avond, ook leuk om de trouwlocatie in het donker te zien!
+We leggen de verschillende soorten tafellopers/tafelkleden/kandelaren/servetten/statafelhoezen etc. neer zodat je daar zelf mee kan combineren om te zien hoe het bij elkaar staat.
-Er zijn minder voorbeeld tafels en ceremonie opstellingen dan bij een open dag. Ook zijn er geen leveranciers en bijvoorbeeld verse bloemen aanwezig.

Open dag:
+tijdens de open dag hebben we verschillende ceremonie opstellingen, dinertafels en decoratiepakketten om te bekijken. Leuk om inspiratie op te doen!
+Er zijn leveranciers aanwezig zoals muziek, een bloemist, bruidstaarten en meer
-de open dag is druk bezocht (meestal meer dan 100 bruidsparen die komen kijken) hierdoor is er weinig ruimte om dingen op te meten, een openingsdans te testen. Ook is het niet de bedoeling dat er decoraties worden verplaatst/gemixt omdat wij juist bepaalde samenstellingen willen laten zien.
-het is tijdens de open dag niet mogelijk om de geluidsinstallatie en/of tv scherm te testen

Proefavonden
Sommige bruidsparen twijfelen tussen bepaalde gerechten voor hun trouwdag. Tijdens de proefavonden kunnen jullie een aantal gerechten naar keuze proeven zodat jullie gemakkelijk een keuze kunnen maken. Ook leuk om samen met je ceremoniemeesters of ouders te doen!

Prijzen voorproefavonden excl. drankjes:
BBQ / uitgeserveerde BBQ € 29,50
Shared diner / buffet € 29,50
3 gangen € 34,50
4 gangen € 39,50