Familiedag Amsterdam

Op zoek naar een familiedag in Amsterdam? Hoeve Landzicht is nog geen 15 minuten rijden en biedt u een prachtige natuur én voldoende parkeergelegenheid (gratis) kijk op onze website www.hoevelandzicht.nl voor meer informatie, arrangementen en prijzen!

Lees hier de ervaring van een van onze gasten:

Daar zit je dan, jij zou wel even een familiedag organiseren dit jaar voor de hele familie. Waar te beginnen? Het enige wat je wel weet is dat het dit jaar centraler moet liggen dan de voorgaande jaren, het liefst een 'Familiedag Amsterdam'. Toch lag het antwoord op de vraag binnen handbereik zo bleek later.

Hoeve Landzicht is de plek waar je een te gekke familiedag, groepsuitje of reünie kan organiseren. Vlak bij Amsterdam en Utrecht op nog geen 4 minuten vanaf de A2

Het mooie van deze locatie is dat ze de dag zo kunnen indelen naar ieders wens. Je kan kiezen voor het ochtend, middag of dag keuzeprogramma. Om als groep ook actief bezig te zijn tijdens deze dag kan je hem invullen met verschillende activiteiten. Denk aan boogschieten, midgetgolf, een te gekke quiz, steppen door het Groene Hart of Oud-Hollandse spelletjes bijvoorbeeld. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden welke ze zeker dolgraag tijdens een gesprek kenbaar maken.

Ook aan de kinderen is natuurlijk op deze prachtige locatie gedacht, zij kunnen lekker ravotten in de speelhoek of buiten spelen in onze speeltuin of onder begeleiding in de ballen over het water lopen. Zelfs  dieren spelen een rol hier. Aan alles is gedacht om er een super complete dag van te maken.

gevonden!

U snapt de keuze voor dit jaar was een makkie voor mij met zo’n locatie en alle mogelijkheden maar zeker ook omdat je bij mooi weer de dag kan beginnen met  ontvangst op één van de terrassen met koffie/thee en overheerlijke appeltaart met slagroom. Dan kan je dag toch al niet meer stuk.

Tussen alle activiteiten door kozen wij voor de activiteit borrelmoment, de uitgelezen kans om even met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en een lekkere snack. Je kan dan meteen proosten op een fantastische dag.

Wil je het nog gekker doen zoals wij besloten, sluit je dag af met een heerlijke BBQ met alles er op en er aan of kan er gekozen worden om à-la-carte te eten. Kortom alles is mogelijk om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Ik heb mijn familiedag Amsterdag gevonden, wie volgt?