Familiedag Utrecht 

De leukste familiedag in Utrecht vind u bij Hoeve Landzicht. Tussen Vinkeveen en Breukelen op nog geen 4 minuten vanaf de A2. Compleet verzorgde dag vanaf € 29,50. Kijk op www.hoevelandzicht.nl voor meer informatie, arrangementen en prijzen

Lees hier de ervaring van een van onze gasten:

Ook dit jaar was ik weer degene die meteen riep, dat doe ik wel, toen er een reünie / familiedag georganiseerd moest worden. Elk jaar gaan we met de familie een dagje uit, en moet het vooral gezellig zijn.

Niet eenvoudig, want je wilt voor iedereen iets leuks organiseren. Graag met een actief onderdeel, want de hele dag met een drankje en een hapje kletsen, dat verveelt gauw. Vorig jaar zijn we met een zeilboot de wadden op geweest, was ook leuk, maar voor veel familieleden ver rijden. Dit jaar zochten we iets centraal in Nederland zodat iedereen het gemakkelijk kon bereiken, het werd dus Utrecht.

Het moest dit jaar een complete dag uit worden, en dus liever niet op het water. Voor een groepsuitje is uiteraard de locatie ook heel belangrijk, centraal gelegen, en met voldoende parkeerplaatsen. Ook de kinderen mochten mee, dus ook daar moest voldoende mogelijkheid voor zijn om te spelen.

We hebben de ideale locatie gevonden op Hoeve Landzicht, een mooie locatie voor een groepsuitje of familiedag, maar ook onze reünie. Bij aankomst werden we meteen op het terras ontvangen met koffie en appelgebak. Wat heel leuk was, dat de kinderen in de aquabubbles konden, met een bal over het water lopen. Ze hebben daar super van genoten. Vervolgens hebben we met zijn allen spelletjes gedaan, Kubbs en boogschieten, waarbij heel veel gelachen werd. De dag werd afgesloten met een BBQ op het terras. De kok zorgde ervoor dat het vlees perfect was, er stonden heerlijke salades en patatjes bij, en stokbrood met kruidenboter. Iedereen heeft gesmuld.

We hebben een fantastische dag gehad, en door de goede organisatie van Hoeve Landzicht was het voor mij een makkie om de hele dag te regelen.Volgend jaar zeg ik weer enthousiast, dat regel ik wel, want ik hoorde dat ze nog 2 locaties hebben. Daar zit vast nog iets bij wat net zo leuk is.

Dank je wel, lieve mensen van Hoeve Landzicht. Tot volgend jaar!