‘Eten brengt samen’ en daarom past een gezellige BBQ, buffet of diner met vrienden en familie bij een feestje!

Hoeve Landzicht werkt met veel lokale producten en heeft goede leveranciers voor vlees en vis. Geen ‘poespas’ op het bord maar lekkere gerechten van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Vanaf 20 gasten kunt u bij ons een diner reserveren. Dit kan in de Boerderij met speelhoek (vroegere restaurant) of in een van onze sfeervolle ruimtes.

Drankjes gaan op afkoop a € 5,50 per uur (koffie/thee/frisdranken/bier/0% bier/Radler/wijn) voor minimaal 2 uur.

Klik hier voor de diner en buffetfolder

Wilt u de locatie komen bekijken? Maak een afspraak via het contactformulier onder aan de pagina. Langs komen zonder afspraak is helaas niet mogelijk.

Pannenkoeken eten
– Kies jou favoriete pannenkoek –

Voor groepen hebben wij een speciaal pannenkoekenmenu met de populairste pannenkoeken. Uw gasten kunnen bij aankomst 2 ingrediënten/toppings kiezen voor hun pannenkoek. Daarnaast staat er ook poedersuiker en stroop op tafel. (allergenenvrije pannenkoeken zijn ook mogelijk indien vooraf aangegeven)

De ingrediënten waar uit gekozen kan worden:
– Spek, ham, salami, kaas, ui, appel, ananas, rozijnen, warme kersen, slagroom, chocoladesaus, Nutella en aardbeien-jam

Prijs:
€ 7,50 per pannenkoek

Optioneel + € 3,50 p.p.
Een heerlijk saladebuffet gevuld met salades en groenten + een dagsoep. Gasten kunnen dit als voorgerecht of bij de pannenkoek eten.

Pannenkoekengourmetten
– Niet alleen lekker maar ook leuk om te doen! –

Uniek bij Hoeve Landzicht is het pannenkoekengourmetten of simpel gezecht: zelf kleine pannenkoekjes aan tafel bakken. U ontvangt pannenkoeken beslag (ook allergenenvrij mogelijk) en diverse vleeswaren, fruit en zoetwaren waarmee u de pannenkoek kunt beleggen. Op tafel staat een pannenkoekengourmetstel waar u naar hartenlust onbeperkt pannenkoekjes kan bakken. De ingrediënten worden onbeperkt aangevuld. Maak de traditionele combinaties zoals spek/kaas of misschien is spel/rozijnen/ui ook wel erg lekker?. Ook staat er poedersuiker en stroop op tafel. Het pannenkoekengourmetten duurt 1.5 uur en kan gedaan worden vanaf 20 gasten tot maximaal 80 gasten. De boerderij beschikt over een afzuigsysteem waardoor u zonder rookvorming kunt genieten van dit gezellige diner.

Prijs:
€ 12,50 per persoon van 12 jaar of ouder
€ 7,50 per persoon van 5 tot en met 11 jaar
€ 2,50 per persoon jonger dan 5 jaar (telt niet mee voor min. aantal gasten)

Buffet, BBQ, shared diner, walking diner & 3- of 4 gangendiner
– Voor elke gelegenheid een passend diner-

Op zoek naar een uitgebreider diner? Neem een kijkje in onze diner en buffetfolder voor de mogelijkheden.

Klik hier voor onze buffet en diner folder