Nieuws!

Op zaterdag 27 juni, zondag 28 juni en zondag 12 juli zijn onze eerstvolgende open dagen

Tijdens onze open dagen laten wij verschillende ceremonie- en dineropstellingen zien. Er zijn leveranciers aanwezig (bijvoorbeeld bruidstaarten, DJ en trouwjurken) en wij informeren jullie over de mogelijkheden voor jullie bijzondere dag bij Hoeve Landzicht. Ook zijn de nieuwe decoraties aanwezig zijn en presenteren wij graag ons nieuwe magazine!

Jullie kunnen een bezoek reserveren om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00. I.v.m. de corona richtlijnen mogen we niet teveel gasten ontvangen en we willen jullie graag op een rustige en verantwoorde manier kennis laten maken met onze locatie.

Benieuwd naar de prijs voor jullie bruiloft programma?

Maak in 5 minuten jullie eigen offerte in ons online offerte programma! Vul uw gegevens hier onder in en begin direct:

Meld je aan voor onze trouwlocatie open dag:

Terug naar de reguliere website

Centraal in het Groene Hart van Nederland ligt Hoeve Landzicht.
Op nog geen 20 minuten vanaf Amsterdam of Utrecht bevindt zich onze trouwlocatie tussen de weilanden en natuur, met prachtig uitzicht en vele mogelijkheden voor jullie dag!

Hoeve Landzicht is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Stichtse Vecht. Dit betekent dat jullie de gehele bruiloft op één locatie kunt vieren wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert maar tevens jullie, als bruidspaar, meer rust op de dag zelf geeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te verzorgen.

Hebben jullie vragen voor ons? Wij proberen altijd zo snel mogelijk op vragen te reageren en zo goed mogelijk te adviseren. Wij zijn het makkelijkst te bereiken via de mail ( info@hoevelandzicht.nl ) en reageren vlot. Toch liever bellen? Het handigst is dan om een belafspraak te maken. Ons team wilt jullie graag helpen, maar kan niet altijd alle vragen beantwoorden.

In ons online offerte systeem (zie rechterkant van dit scherm) kunnen jullie zelf jullie bruiloft geheel naar wens samenstellen en zien jullie direct wat de prijs is. We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding en het doorspreken van jullie wensen, indien gewenst kunnen we ook gezamenlijk een offerte opstellen. Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u een e-mail sturen naar info@hoevelandzicht.nl

Vul onderstaande gegevens in en zie al onze mogelijkheden mét prijzen in onze offertemaker:

Benieuwd naar de prijs voor
jullie bruiloft programma?

Maak in 5 minuten jullie eigen offerte in ons online offerte programma! Vul uw gegevens hier onder in en begin direct:

Hebben jullie al een offerte van Hoeve Landzicht?
Vul hier jullie e-mail adres en wachtwoord in om jullie offerte in te zien:

Log hier in om jullie bestaande offerte in te zien:
Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

De Wagenschuur

Vintage Barn trouwlocatie

Deze houten schuur heeft een feestzaal op begane grond en met een grote trap kom je op de balustrades waar ruimte is om te dineren en loungen. De ruimte is met hout afgewerkt en heeft een indrukwekkend raam van 8 meter doorsnede met een uitzicht naar de bomen. De zaal heeft een eigen entree, toiletgroep met invalide toilet en bar. De wagenschuur is geschikt voor maximaal 250 receptie/feest gasten maar doordat deze gasten zich verdelen over de beneden en boven verdieping kan een receptie/feest beneden al gezellig zijn vanaf ca. 70 gasten. Dineren kan boven aan lange ‘boomstam’ tafels of beneden aan ronde tafels. We maken graag een afspraak om de locatie aan jullie te laten zien!

De Hooiberg

Vanuit de feestzaal direct op het grote terras; De Hooiberg verbindt binnen en buiten

Een ceremonie met uitzicht over de weilanden, gezellig borrelen en eten op het terras en de avond afsluiten met een swingend feest. De Hooiberg biedt een perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Een deel van het terras overdekt met een sfeervolle witte stretchtent. Hierdoor kan zelfs met minder mooi weer jullie programma doorgang vinden zonder veel te hoeven veranderen.  Met jullie ideeën en onze ervaring maken we jullie dag om nooit te vergeten! Wanneer jullie kiezen voor De Hooiberg maken jullie exclusief gebruik van deze locatie met eigen entree, bar, en terras. De Hooiberg is geschikt voor 150 receptie/feestavond gasten en biedt ruimte aan 100 zitplaatsen.

De Binnentuin & ‘T Voor

Een intieme feestruimte in ‘T groen

Voor intieme bruiloften hebben wij vanaf het voorjaar 2020 een nieuwe sfeervolle locatie. Met de sfeer zoals de wagenschuur en de Hooiberg, alleen wat knusser zodat u met een gezelschap kleiner dan 70 gasten hier goed terecht kan. De binnentuin is een sfeervolle ruimte van hout en heeft vele ramen, ideaal voor een borrel of diner. Aansluitend is de feestzaal T’ Voor met ruimte voor ca. 70 feestgasten. De ceremonie kan zowel op het naastgelegen trouweiland als binnen in T’ Voor plaatsvinden. (foto’s worden aangevuld)

Catering

Goed, lekker eten zonder ‘poespas’

Homemade gerechten uit eigen keuken; buffet, walking diner of door onze kok vers op de BBQ bereid. Jullie krijgen de mogelijkheid om het menu samen te stellen uit meer dan 40 verschillende gerechten waarbij wij graag adviseren. Naast onze catering is het mogelijk zelf gerechten aan te leveren die bij jullie wensen of cultuur passen. Denk bijvoorbeeld aan die lekkere salade van moeder of Surinaamse pasteitjes in de avond. (geheel eigen catering is niet mogelijk) Ook hebben wij ervaring met allergie-vrije gerechten zoals glutenvrije, lactosevrije en vegetarische maaltijden. Kinderen kunnen mee eten met het gekozen diner of we verzorgen een speciaal kindermenu met pannenkoeken en/of frites.

Decoratie

Jullie bruiloft; sfeervolle decoratie die bij jullie past!

Vanaf het moment dat de locatie bekend is beginnen de ideeën over de decoratie vorm te krijgen. Familie en vrienden willen graag helpen en er moeten veel keuzes worden gemaakt want de mogelijkheden zijn legio. Hoeve Landzicht verzorgt een basis aankleding, daarnaast is het mogelijk om bepaalde decoraties bij Hoeve Landzicht of bij onze partners te huren. Het zelf decoreren van de locatie is ook mogelijk, wel zijn hier bepaalde richtlijnen voor. Tijdens jullie bezoek aan onze locatie leggen wij graag de mogelijkheden uit.

Kinderen Welkom

Kinderen blij, ouders blij; één groot feest

Voor de één is het feest niet compleet zonder de kinderen, de ander kiest ervoor om geen kinderen uit te nodigen. Hoeve Landzicht is een kindvriendelijk bedrijf en heeft diverse (gratis) activiteiten en faciliteiten voor kinderen. Daarnaast berekenen wij een kindertarief en is het zelfs mogelijk om een speciaal kinderprogramma te reserveren. Wij nodigen jullie graag uit om jullie wensen tijdens een persoonlijk gesprek door te nemen.

“Na de huwelijksceremonie gingen we de taart aansnijden, daarna mochten de kinderen mee met een begeleider om allemaal leuke activiteiten te doen. De ouders konden hierdoor rustig de prosecco drinken en de kinderen hadden een super tijd!” – Van een bruidspaar

Reacties Bruidsparen

Bent u tevreden, vertel het voort! bent u ontevreden, vertel het ons!

‘Joehoe ik heb er zo veel zin in sinds ik deze trouwlocatie heb gevonden. Er valt een hele lading van me af, dacht echt dat bruiloften altijd zo veel te chique en formeel moesten zijn. Bedankt!’

‘Bedankt voor alle goede zorgen. Wij hebben een perfecte dag en avond bij jullie gehad, onze complimenten daarvoor. Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad en ook omtrent jullie locatie iedereen vond die perfect’

‘We hebben echt een topdag gehad op onze bruiloft, mede door de goede verzorging op de locatie. Ook onze gasten waren stuk voor stuk blij verrast met onze keuze voor Hoeve Landzicht’

‘Wij hebben een topdag gehad bij HLZ, alles was mogelijk en kwamen zelf ook met leuke ideeën. Service en eten was super!! Onze dag is mooier geworden dan we ons konden indenken, daar heeft HLZ een heel groot aandeel in gehad! Als we het over zouden doen, dan kiezen we weer voor hun!!’

‘Wij zijn op 15 mei jongstleden getrouwd en hebben in Hoeve Landzicht mede door de invulling en inzet van het team, een droomdag gehad. Alles liep zo soepel en wat hebben ze daar leuke gezellige plekjes, vertier voor kinderen en heerlijk eten. Wij kunnen deze locatie iedereen aanraden!’

www.dekievitbruiloften.nl