Over Hoeve Landzicht

Oukoop 22
3626 AW  Nieuwer Ter Aa

 

0294-234070
info@hoevelandzicht.nl

 

K.v.K. Alkmaar : 50939149
BTW-nummer : NL8229.99.043.B01

 

Bezichtiging is alleen op afspraak mogelijk

Restaurant reservering

Route

Route vanaf Amsterdam:
Vanaf de A2 afslag 5 Breukelen
Op de rotonde 1e afslag rechts richting Nieuwer Ter Aa.
Volgende afslag rechts 'Oud Aa' op.
Rijd ca. 4 kilometer rechtdoor en u vind Hoeve Landzicht aan de linkerkant.

 

Route vanaf Utrecht:
Vanaf de A2 afslag 5.
Sla bij de eerste rotonde rechts af en bij de 2e rotonde rechtdoor (2e afslag) richting Nieuwer Ter Aa.
Volgende afslag rechts 'Oud Aa' op.
Rijd ca. 4 kilometer rechtdoor en u vind Hoeve Landzicht aan de linkerkant.

Sfeervollefeestlocaties is de overkoepelende naam voor de trouw- en feestlocaties Hoeve Landzicht, Groene Liede, Landgoed Robacher's Watermolen en Herberg de Lingehoeve. Deze locaties werken samen en zijn in eigendom van dezelfde eigenaren. Kijk ook eens bij onze andere locaties!

www.groeneliede.nl

Vijfhuizerdijk 212
2141BK  Vijfhuizen

www.herbergdelingehoeve.nl

Lingedijk 199
4163LK  Oosterwijk

achterkant

 

 

 

 

 

www.levallituscany.com

Strada provinciale 47
Pomarance

 

 

groepsfoto watermolen
brian
All you can grill proefplank met rund, varken, vis, groente en fruit
Hooiberg gastheer achter de Veltins bier tap

Vacatures

Hoeve Landzicht is een informeel bedrijf midden in de natuur. Met verschillende (feest)zalen, terrassen en een restaurant. Wij zijn benoemt tot de populairste trouwlocatie van Nederland 2021/2022/2023 en verzorgen dan ook vele bruiloften van A-tot-Z. Hier zijn veel mensen voor nodig. Om te zorgen dat de locatie netjes en schoon is, om lampionnen en andere decoraties te verzorgen, het eten te bereiden, gasten te ontvangen, biertjes tappen, activiteiten te organiseren en meer.

We hebben een gezellig team met veel verschillende persoonlijkheden, van 14 tot 74 jaar en verschillende interesses. Een familiaire sfeer waar we hard werken en hard lachen met elkaar. We zijn een enorm divers bedrijf waar geen enkele dag het zelfde is. Van uitbundige bruiloften tot formele vergaderingen, verschillende culturen, familiedagen, uitvaarten, restaurantgasten en gasten uit heel Nederland. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze kiezen onze locatie vanwege het informele karakter, onze leuke medewerkers die plezier hebben in hun werk.

Een paar voordelen: eten en drinken tijdens werktijd inclusief, regelmatig personeelsuitjes, gezellige afsluitborrels, 10% personeelskorting. Doorgroeimogelijkheden, meer leren als je dat wilt.

Ook hebben wij stageplekken, vraag naar de mogelijkheden. Zie hieronder de vacatures voor 2024, klik op de titel voor meer informatie. Solliciteren? vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@hoevelandzicht.nl

Over Hoeve Landzicht: Geschiedenis

In 2012 is 'Gasterij Hoeve Landzicht' overgenomen door de huidige eigenaren. Na negen jaar verbouwen is de locatie af!

 

'Gasterij Hoeve Landzicht' heeft een lange historie en is naast een boerderij ook een internaat geweest. Een naam die wij vaak horen is de oude eigenaar C. van Miert uit die hier een succesvol kippenrestaurant heeft gevestigd. Het is overgegaan naar de familie Van Roekel die tevens eigenaar waren van De Plashoeve in Vinkeveen.

 

Op zolder liggen nog vele foto's van hoogtepunten van Hoeve Landzicht. Zo kwam André Hazes sr regelmatig bij Hoeve Landzicht en was het Nederlands elftal uit 1988 te gast.

Over Hoeve Landzicht Oudere foto Hoeve Landzicht
Over Hoeve Landzicht Oude foto Hoeve Landzicht
Over Hoeve Landzicht Nederlands elftal 1988