Oukoop 22
3626 AW  Nieuwer Ter Aa

e-mail: info@hoevelandzicht.nl
Telefoon: 0294-234070

Het restaurant is op dit moment gesloten, onze locatie is gereserveerd voor bruiloften en groepsreserveringen.
Vanaf november 2024 openen wij weer en zien we je graag terug! Hou de website in de gaten voor de exacte openingsdatum.

Binnentuin sfeerfoto

Restaurant

HL gesloten restaurant (1)

Restaurant all you can grill staat voor een live grill beleving met een divers aanbod van 'alles wat je kan grillen'. Onze Smoker en houtskool grill geven een authentieke BBQ-smaak aan vlees, vis, groenten en fruit.

Midden in de natuur, in het Groene Hart, vindt u ons restaurant. Op weg naar ons toe kunt u al genieten van de grazende koeien en het weidse landschap. Parkeer gratis op ons ruime parkeerterrein en stap binnen in ons gezellige restaurant. Vele planten sieren ons restaurant en in de binnentuin met terras heb je zomers de mogelijkheid om heerlijk te dineren in de buitenlucht.

Zowel binnen als buiten zit je midden in het groen en kunt u genieten van al het lekkers en moois wat onze locatie je te bieden heeft. Ervaar het zelf!

tip:kijk ook eens bij ons andere restaurants: Herberg de Lingehoeve en bij Landgoed Robacher's Watermolen! 

Ons All you can Gill restaurant heeft geen menukaard. Laat u verrassen door de chef, er is keuze genoeg! Wij willen graag het gezellig samen dineren stimuleren, je hebt daarom geen tijdlimiet aan je bezoek. Wij serveren drie gangen:

Voorgerecht

Na ontvangst en het uitserveren van de eerste drankjes serveren wij een glaasje soep met stokbrood en kruidenboter als voorgerecht. Je kunt alvast genieten van onze salades.

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht bestaat uit een proefplank met vlees, vis, groenten en fruit van de grill. Onze chef is creatief en wisselt het aanbod dagelijks. Ook serveren wij frites bij het hoofdgerecht en kunt u nadat je de proefplank heb opgegeten onbeperkt bijbestellen. Wij serveren uit aan tafel.

Nagerecht

We sluiten uw diner af met een heerlijk dessert van de chef!

Prijs

Volwassenen € 29,50
Kinderen 5 t/m 8 jaar € 14,75
Kinderen 0 t/m 4 jaar € 5,00

excl. dranken

Proefplank kleine eters

Voor de kleine eters serveren wij een proefplank van de chef met in totaal 150 gram vlees, 50 gram vis, groenten en fruit van de grill. Geserveerd met salades en frites voor € 21,50 per persoon. (het is niet mogelijk om drie gangen onbeperkt en de proefplank in een gezelschap te combineren)


Restaurant All you can grill picanha, staartstuk getrancheerd
Restaurant All you can grill koelkast met mooie rib
All you can grill proefplank met rund, varken, vis, groente en fruit
feestlocatie All you can grill biertje, zaans zoentje en cocktail
Restaurant All you can grill thermometer

Restaurant openingstijden & reserveren

Ons restaurant All you can grill is vanaf november tot en met maart geopend op woensdag tot en met zondag van 17:00 - 22:00. In de maanden april t/m oktober zijn wij gesloten wegens de vele bruiloften en partijen die wij verzorgen. Groepen vanaf 12 personen kunnen wel in deze periode reserveren. Stuur een e-mail naar info@hoevelandzicht.nl

Wil je met meer dan 12 personen komen eten? Kijk dan ook eens bij onze groepsdiner mogelijkheden zoals BBQ, buffet, shared diner of een uitgeserveerd diner.

Restaurant All you can grill logo in hout gegraveerd met bavette steak op plank
BBQ met groenten en fruit
Restaurant All you can grill tomahawk steak op barbeque
Restaurant All you can grill gegrillde trostomaten
Restaurant All you can grill warm gerookte zalm in smoker