Trouwlocatie

Wat leuk dat jullie interesse hebben in onze trouwlocatie!

Hoeve Landzicht bestaat uit 3 zelfstandige gebouwen: De Wagenschuur, De Hooiberg en De Binnentuin & 't Voor. Het is mogelijk om een van deze mooie locaties te gebruiken voor jullie bruiloft of combineer ze met elkaar.

Jullie kunnen de gehele dag op één locatie vieren wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert maar tevens jullie, als bruidspaar, meer rust op de dag zelf geeft.

Het is ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te vieren. Op deze pagina vertellen wij jullie graag meer over onze mooie locatie en de vele mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

Trouwlocatie: De Wagenschuur

Een echte 'Barn venue' maar dan in Nederland!

Geheel van hout en met grote ramen is De Wagenschuur een warme locatie met veel daglicht. Het heeft een klein terras bij de entree en een knus borrelterras aan de achterkant om te genieten van mooi weer.

De Wagenschuur is volledig van hout wat een warme sfeer geeft én perfect te combineren is met jullie bruiloft kleurenthema.

De Wagenschuur bestaat uit een ruime feestzaal beneden. In het midden van de feestzaal pronkt een handgemaakte houten trap waarmee de bovenverdieping in verbinding staat (er is geen lift aanwezig).

Op de bovenverdieping staan robuuste boomstamtafels van drie meter lang, geschikt voor diner of als zitgelegenheid tijdens een receptie of feestavond. Door het acht meter hoge raam zie je de zon tussen de bomen onder gaan terwijl je over de balustrade de feestgangers beneden kan bewonderen.

Trouwlocatie: De Hooiberg

Een ceremonie met uitzicht over de weilanden, gezellig borrelen en eten op het terras en de avond met een swingend feest afsluiten. De Hooiberg biedt een perfecte combinatie tussen binnen en buiten!

Vanaf jullie eigen parkeerplaats lopen jullie over het bruggetje naar de privé entree van De Hooiberg. Een groot deel van het terras is overdekt met een sfeervolle witte stretch-tent en is afsluitbaar met een glazen schuifwand. Hierdoor kan zelfs met minder mooi weer jullie programma doorgang vinden zonder veel te veranderen.

De grote glazen schuifdeuren verbinden het terras met de feestzaal waar tevens de bar en toiletgroep is. De feestzaal is rond waardoor ondanks de grootte het een knusse feestruimte is.

Trouwlocatie: De Binnentuin & 't Voor

De Binnentuin en 't Voor is een speelse combinatie tussen twee sfeervolle ruimtes. Het leuke is dat deze samen met het terras op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden waardoor elk onderdeel van de bruiloft zijn eigen ruimte en sfeer heeft.

De Binnentuin is een hoge ruimte met veel daglicht, hierdoor heeft het een frisse uitstraling en is de natuur dichtbij.

De Binnentuin heeft dubbele openslaande deuren naar het aangrenzende terras. De naastgelegen zaal 't Voor is in 2020 gebouwd en heeft een eigen bar.

Ook heeft 't Voor een aangrenzend overdekt terras waarvandaan jullie via een bruggetje naar het trouweiland kunnen lopen. Zowel de binnentuin als 't Voor kijkt uit op een groene omgeving die ook in de winter groen blijft.

Eten & drinken

Ons keukenteam en gastvrouwen en -heren staan voor jullie klaar met de lekkerste hapjes, gerechten en dranken. In ons magazine staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven met de bijbehorende prijzen.

Trouwlocatie: Decoratie & styling

Vanaf het moment dat de locatie bekend is beginnen de ideeën over de decoratie vorm te krijgen. Familie en vrienden willen graag helpen en er moeten veel keuzes worden gemaakt. Bij Hoeve Landzicht hebben jullie 3 mogelijkheden om jullie bruiloft mooi aan te kleden!

Maak hier je online offerte

Trouwlocatie prijzen

Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen en mogelijkheden transparant zijn. Geen verrassingen en duidelijkheid wat je kan verwachten voordat je verliefd wordt op onze locatie. In ons magazine staan alle prijzen vermeld, ook kunnen jullie een online offerte maken en direct een prijs voor jullie dag berekenen. Nog aan het oriënteren? We hebben de belangrijkste kosten op een rijtje gezet.

Afspraak maken & open dagen

Wij hopen dat jullie al veel informatie en inspiratie hebben kunnen opdoen op onze website. Als jullie enthousiast zijn nodigen wij jullie graag uit om onze locatie in het echt te bezichtigen en de sfeer te komen proeven.

Dit kan op twee manieren. Een losse afspraak waarbij jullie een rondleiding krijgen en 2-op-1 jullie wensen met ons kunnen bespreken. Deze losse afspraak vindt meestal plaats op een doordeweekse middag/avond of in het weekend in de ochtend.

De andere manier is het bezoeken van onze open dagen. Hoeve Landzicht organiseert tussen de 5 en 10 open dagen per jaar waarbij jullie zelf de locatie kunnen bezichtigen. In elke zaal is iemand van Hoeve Landzicht aanwezig die meer kan vertellen over de locatie. Tijdens de open dag is de locatie in trouwsfeer én zijn onze favoriete leveranciers aanwezig. Klik op jullie voorkeur en maak een afspraak met ons.

Eerstvolgende trouwlocatie open dag: 27 juni 2021

Kapster aan het werk

Visagie & haarstyliste

Bloemist bezig met ordenen van bloemstuk

Bloemist

IMG_4768

VW trouwvervoer

Trouwlocatie leveranciers

Bij Hoeve Landzicht mogen jullie je eigen trouwleveranciers kiezen, het is niet verplicht om deze via ons te boeken. Hieronder hebben wij een aantal leveranciers genoemd waar wij graag mee samenwerken. Deze professionals zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en enthousiaste ondernemers die ervaring hebben op onze locatie. Deze leveranciers zijn veelal ook aanwezig op onze open dagen, een leuk moment om ze te ontmoeten!

uliana

Trouwfotograaf

brian vogel

Uilen die ringen aanvliegen

albino 1

Trouwringen

avatar photo bewerkt

Zangers & band

dufrasnes logo

Trouwfotograaf

callistas

Ceremoniemeester & trouwambtenaar

glazenkoets

Trouwkoetsen

monique cafe

Trouwambtenaar

Peter met bussen

Touringcar verhuur

Bruidspaar bij photobooth met rode hoedjes en een zoen

Fotobooth

waaromikvanjehou

Trouwgeloften coach & ambtenaar