Trouwlocatie

Wat leuk dat jullie interesse hebben in onze trouwlocatie!

Hoeve Landzicht bestaat uit 3 zelfstandige gebouwen: De Wagenschuur, De Hooiberg en De Binnentuin & 't Voor. Het is mogelijk om een van deze mooie locaties te gebruiken voor jullie bruiloft of combineer ze met elkaar.

Jullie kunnen de gehele dag op één locatie vieren wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert maar tevens jullie, als bruidspaar, meer rust op de dag zelf geeft.

Het is ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te vieren. Op deze pagina vertellen wij jullie graag meer over onze mooie locatie en de vele mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

Stephanie en Steffert
Stephanie en Steffert
Bruidspaar

Wij hebben een topdag gehad en keer op keer dat we Hoeve Landzicht kwamen bezoeken zijn we altijd met een glimlach geholpen.

Sanne en Ruben
Sanne en Ruben
Bruidspaar

En bruiloft is veel geregel, bij hoeve landzicht was er de mogelijkheid om veel uit handen te laten nemen (versiering etc.) en hier hebben wij ook gretig gebruik van gemaakt door 1 van de super mooie pakketen aan te schaffen. De communicatie met Monique was echt super, vaak kreeg ik dezelfde dag nog antwoord (ook al was dat niet nodig, maar wel heel fijn). Corona bracht natuurlijk veel spanning en onduidelijkheid met zich mee, wij hadden een dag en een feest gepland en uiteindelijk ging helaas het feest niet door. Door de duidelijke communicatie vooraf wisten wij precies wat onze keuzes en opties waren. De dag zelf was echt een droom, heel gemoedelijk en relaxed. En het voelde helemaal niet als een "corona bruiloft" ondanks dat de richtlijnen werden gevolgd. Heel erg bedankt voor alle hulp en duidelijke communicatie!

Monique
Monique
Bruidspaar

Super lokatie en supervriendelijke mensen waarbij alles bespreekbaar is. Heerlijk informeel waarbij je bruiloft echt als feestje wordt besproken en niet als een nummer zoveel op een rij.

Jeroen en Nienke
Jeroen en Nienke
Bruidspaar

Bedankt voor de goede zorgen! Helaas zijn onze trouwfoto's in het water gevallen en konden we niet op het terras (konden jullie niets aan doen). We hebben ondanks het slechte weer een mooie dag gehad! 

Olesia
Olesia
Bruidspaar

Wij hebben een top dag gehad! Niks was te veel en alles werd geregeld zoals wij wilden. Al het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Jacqueline en Eric
Jacqueline en Eric
Bruidspaar

Bij veel locaties voelden wij ons ongemakkelijk, we hadden veel 'vreemde verzoeken'. Jullie dachten erg met ons mee en de dag is geworden zoals wij wilde! We hebben gelachen om de lammetjes, dat was toch wel bijzonder. We komen graag eens terug.

Jeroen en Petula
Jeroen en Petula
Bruidspaar

Super mooie locatie met super personeel. Je voelt je welkom bij een familie. Ze springen graag bij om alles goed te laten verlopen. Super bruiloft met feest gehad!

Kayleigh
Kayleigh
Bruidspaar

Medewerkers van Hoeve Landzicht doen net dat beetje meer! We zijn zo onwijs fijn geholpen. Onze dag was perfect!

Famke en Ruben
Famke en Ruben
Bruidspaar

De aanloop was fantastisch. Het personeel was allemaal even lief en behulpzaam. Ze dachten super mee en kwamen met top voorstellen voor de dag zelf. Wat een mooie dag!

Rachel en Ernst
Rachel en Ernst
Bruidspaar

We hadden een droombruiloft! Alles was zoals we hadden gehoopt en gedroomd. We kunnen niet eens een fout bedenken, ja het regende maar in de prachtige hooiberg heb je het gevoel dat de zon schijnt! Dus zelfs dat is geen fout of probleem te noemen. Mooie openingsdans uit kunnen voeren onze gasten wisten van niks dit was geweldig. We hebben vanwege de regen groepsfoto's mogen maken in de wagenschuur, ook een prachtige zaal! Supertof dat we hier dus ook foto's van hebben. 🙂 Personeel denkt heel erg goed mee ook in deze vreemde tijd (Corona) naar oplossingen en mogelijkheden om de dag zo mooi mogelijk te laten verlopen. We hebben 2 kleine kids van bijna 4 en 2 en zijn de hele dag erbij geweest tot in de late uurtjes, ook hier was zelfs in overleg voor de jongste een slaapplekje voor geregeld. Geen vraag is te gek! Wij hebben genoten en onze gasten ook! Wij zeggen GOUD

Anique en Stefan
Anique en Stefan
Bruidspaar

onwijs genoten op deze locatie, alles was zoals we wilden en hadden afgesproken, vriendelijk personeel en als extra mochten de kinderen nog een buitenactiviteit doen. 

Ilona en Oscar
Ilona en Oscar
Bruidspaar

Het personeel is zeer vriendelijk. De afspraken waren heel prettig en duidelijk! Je merkt aan alles dat ze er een feest van willen maken. Wij hebben van elke seconde genoten.

Kimberley en Stefan
Kimberley en Stefan
Bruidspaar

De sfeer bij Hoeve landzicht is landelijk en gezellig. Alle gasten zijn tot het einde gebleven, dat zegt genoeg over de sfeer. Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Niks is te gek.

Heleen en Roeland
Heleen en Roeland
Bruidspaar

We hebben een super feest gehad bij Hoeve Landzicht. We kregen snel antwoord op alle vragen en eigenlijk kon alles geregeld worden zoals wij dat wilden. Ik vond het prettig dat de bediening ook ons als bruidspaar steeds drinken gaf, dat wordt nogal eens vergeten. 

Trouwlocatie: De Wagenschuur

Een echte 'Barn venue' maar dan in Nederland!

Geheel van hout en met grote ramen is De Wagenschuur een warme locatie met veel daglicht. Het heeft een klein terras bij de entree en een knus borrelterras aan de achterkant om te genieten van mooi weer.

De Wagenschuur is volledig van hout wat een warme sfeer geeft én perfect te combineren is met jullie bruiloft kleurenthema.

De Wagenschuur bestaat uit een ruime feestzaal beneden. In het midden van de feestzaal pronkt een handgemaakte houten trap waarmee de bovenverdieping in verbinding staat (er is geen lift aanwezig).

Op de bovenverdieping staan robuuste boomstamtafels van drie meter lang, geschikt voor diner of als zitgelegenheid tijdens een receptie of feestavond. Door het acht meter hoge raam zie je de zon tussen de bomen onder gaan terwijl je over de balustrade de feestgangers beneden kan bewonderen.

Trouwlocatie: De Binnentuin & 't Voor

De Binnentuin en 't Voor is een speelse combinatie tussen twee sfeervolle ruimtes. Het leuke is dat deze samen met het terras op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden waardoor elk onderdeel van de bruiloft zijn eigen ruimte en sfeer heeft.

De Binnentuin is een hoge ruimte met veel daglicht, hierdoor heeft het een frisse uitstraling en is de natuur dichtbij. Je kan door de dubbele openslaande deuren naar het aangrenzende terras. De naastgelegen zaal 't Voor is in 2020 gebouwd en heeft een eigen bar.

Ook heeft 't Voor een aangrenzend overdekt terras en zowel de binnentuin als 't Voor kijkt uit op een groene omgeving die ook in de winter groen blijft.

Trouwlocatie: De Hooiberg

Een ceremonie met uitzicht over de weilanden, gezellig borrelen en eten op het terras en de avond met een swingend feest afsluiten. De Hooiberg biedt een perfecte combinatie tussen binnen en buiten!

Vanaf jullie eigen parkeerplaats lopen jullie over het bruggetje naar de privé entree van De Hooiberg. Een groot deel van het terras is overdekt met een sfeervolle witte stretch-tent en is afsluitbaar met een glazen schuifwand. Hierdoor kan zelfs met minder mooi weer jullie programma doorgang vinden zonder veel te veranderen.

De grote glazen schuifdeuren verbinden het terras met de feestzaal waar tevens de bar en toiletgroep is. De feestzaal is rond waardoor ondanks de grootte het een knusse feestruimte is.

Maak hier je online offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul hieronder jullie wensen in en zie direct een goede indicatieprijs. Wil je een 'echte' offerte aanvragen? klik dan door en stuur jullie aanvraag naar ons toe. Je ontvangt dan binnen 24 uur een uitgewerkte offerte. (let op: als je onze cookies niet hebben geaccepteerd geven jullie onze website geen toestemming om jullie aanvraag door te sturen) 

Trouwlocatie prijzen

Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen en mogelijkheden transparant zijn. Geen verrassingen en duidelijkheid wat je kan verwachten voordat je verliefd wordt op onze locatie. In ons magazine staan alle prijzen vermeld, ook kunnen jullie een online offerte maken en direct een prijs voor jullie dag berekenen. Nog aan het oriënteren? We hebben de belangrijkste kosten op een rijtje gezet.

Eten & drinken

Ons keukenteam en gastvrouwen en -heren staan voor jullie klaar met de lekkerste hapjes, gerechten en dranken. In ons magazine staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven met de bijbehorende prijzen.

Trouwlocatie: Decoratie & styling

Vanaf het moment dat de locatie bekend is beginnen de ideeën over de decoratie vorm te krijgen. Familie en vrienden willen graag helpen en er moeten veel keuzes worden gemaakt. Bij Hoeve Landzicht hebben jullie 3 mogelijkheden om jullie bruiloft mooi aan te kleden!

Afspraak maken & open dagen

Wij hopen dat jullie al veel informatie en inspiratie hebben kunnen opdoen op onze website. Als jullie enthousiast zijn nodigen wij jullie graag uit om onze locatie in het echt te bezichtigen en de sfeer te komen proeven.

Dit kan op twee manieren. Een losse afspraak waarbij jullie een rondleiding krijgen en 2-op-1 jullie wensen met ons kunnen bespreken. Deze losse afspraak vindt meestal plaats op een doordeweekse middag/avond of in het weekend in de ochtend.

De andere manier is het bezoeken van onze open dagen. Hoeve Landzicht organiseert tussen de 5 en 10 open dagen per jaar waarbij jullie zelf de locatie kunnen bezichtigen. In elke zaal is iemand van Hoeve Landzicht aanwezig die meer kan vertellen over de locatie. Tijdens de open dag is de locatie in trouwsfeer én zijn onze favoriete leveranciers aanwezig. Klik op jullie voorkeur en maak een afspraak met ons.

145005812_771080833505972_5177861341623891870_o

Trouwjurken

Bloemist bezig met ordenen van bloemstuk

Bloemist

IMG_4768

VW trouwvervoer

Trouwlocatie leveranciers

Bij Hoeve Landzicht mogen jullie je eigen trouwleveranciers kiezen, het is niet verplicht om deze via ons te boeken. Hieronder hebben wij een aantal leveranciers genoemd waar wij graag mee samenwerken. Deze professionals zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en enthousiaste ondernemers die ervaring hebben op onze locatie. Deze leveranciers zijn veelal ook aanwezig op onze open dagen, een leuk moment om ze te ontmoeten!

uliana

Trouwfotograaf

brian vogel

Uilen die ringen aanvliegen

image001

Trouwringen

avatar photo bewerkt

Zangers & band

stassen en verstraten

Trouwfotograaf

waaromikvanjehou

Trouwgeloften coach & ambtenaar

glazenkoets

Trouwkoetsen

monique cafe

Trouwambtenaar

Peter met bussen

Touringcar verhuur

Muziek

The Good Mood Pianist