fbpx

Hoeve Landzicht voor zakelijke gasten

Om energie en vernieuwende ideeën te krijgen neemt u een pauze van uw kantoor of werkplaats en zoekt u de frisse natuur op. Bij ons geen koeienvlaai maar een goed verzorgde locatie midden tussen de weilanden. Het informele ‘no nonsense’ karakter is echter behouden gebleven en afspraak is afspraak.

Voor elke vorm van weg zijn van kantoor of bedrijf kunt u bij Hoeve Landzicht terecht. Bij de bespreking vooraf denken we graag met u mee en maken we gezamenlijk een programma.

Onze medewerkers staan klaar om met toewijding en een glimlach uw bezoek aan Hoeve Landzicht soepel te laten verlopen. Hoeve Landzicht staat bekend om haar flexibiliteit, we doen er alles aan om eventuele veranderingen vlot en geruisloos door te voeren.

Klik op onderstaande links voor onze folders met losse prijzen

De pluspunten van Hoeve Landzicht:
1. Centraal in Nederland, 15 minuten vanaf Amsterdam en Utrecht
2. veel gratis parkeerplaatsen
3. Gezellige informele sfeer, landelijk en midden in de natuur

Vergaderen bij Hoeve Landzicht

Hoeve Landzicht heeft verschillende ruimtes welke geschikt zijn om te vergaderen. Ook beschikt onze locatie over meerdere terrassen en een weiland. Het is mogelijk om uw vergadering uit te breiden met een lunch, borrel, diner of activiteiten. We adviseren u graag.

Wij rekenen € 12,50 per persoon per dagdeel, dit is inclusief:
– Het privégebruik van een van onze ruimtes
– Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
– Het gebruik van een beamer of tv scherm, flip-over en microfoon
– Een pauze- en afsluitdrankje naar keuze of kannen koffie/thee/water tijdens de vergadering

Presentaties en bijeenkomsten

Hoeve Landzicht beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor presentaties en bijeenkomsten. De Hooiberg geeft plaats aan ca. 80 gasten in theater opstelling (150 voor receptie), De Wagenschuur aan ruim 150 gasten (250 voor receptie) Daarnaast hebben we een aantal ruimtes voor kleinere gezelschappen. Het gebruik van meerdere ruimtes is mogelijk, we gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden.

Activiteiten met uw collega’s of relaties

Geen saaie middag binnen maar lekker uitwaaien? U kunt bij ons kiezen uit meer dan 20 verschillende activiteiten. Van traditionele oud Hollandse spellen, tot boogschieten, kruiwagenrace maar ook een droneworkshop of ipad spel behoort tot de mogelijkheden. In onze activiteiten brochure staan onze arrangementen, we maken graag een arrangement op maat voor u (eventueel in combinatie met een vergadering)

Borrel of receptie

Hoeve Landzicht is een centraal gelegen locatie en biedt een informele sfeer voor uw borrel of receptie. Zowel binnen als buiten hebben wij de ruimte om een aangeklede borrel  te verzorgen met een brede keus uit hapjes en drankjes. Klik op onderstaande button voor onze borrel en feestavondfolder:

BBQ

Steeds meer bedrijven combineren een zakelijk evenement met een informele BBQ. Hoeve Landzicht heeft naast het All you can Grill restaurant ook diverse BBQ opties voor groepen. Op bijvoorbeeld het mooie terras van de Hooiberg of op onze binnen BBQ in de Wagenschuur. Klik op onderstaande button voor de volledige folder

Feestavond

Uw gasten komen binnen en worden verwelkomd met een drankje, de muziek begint te spelen; het begin van een heerlijke avond!

Of u nu een swingend dansfeest of een sfeervolle borrelavond wilt, wij zorgen voor de juiste omgeving en zetten het welzijn van uw gasten voorop. Op het terras kunnen zij rustig praten bij de warmte van de terrasheaters en binnen is er ruimte voor een dansvloer. Wij bieden een basis arrangement van 4 uur die naar eigen wens in te vullen en uit te breiden is. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee!

Feestavonden zijn mogelijk vanaf 20 gasten tot en met 300 gasten, onze locatie mag geopend zijn tot 03:00/04:00.

Meer informatie / vragen:

Let op: de gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met u.